ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

4 Σεπ 2011

Σεπτ. 2011: Επανεκκίνηση ΕΡΓων ΟΣΕ σε Αιγείρα και Κράθιο


Επαναδραστηριοποίηση στην κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Αιγείρας και του Κραθίου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα έγινε διάνοιξη της κοίτης τού Θολοπόταμου, ξηλώθηκε η παλιά σιδερένια γέφυρα και προετοιμάζεται ο χώρος προκειμένου να δημιουργηθεί οδική διάβαση κάτω από τη σιδηροδρομική γραμμή (περιλαμβάνει εγκιβωτισμό – σκέπασμα της κοίτης του ποταμού) και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι πασαλομπήξεις  θεμελίωσης. τής νέας γέφυρας.
Παράλληλα, το μεγάλο «θορυβώδες» γεωτρύπανο της «μηχανικής» θα ξεκινήσει τη θεμελίωση στο Θολοπόταμο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τις υπόγειες διαβάσεις στο Κράθιο (πίσω από το "Ατλάντικ").
Τα συγκεκριμένα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την ερχόμενη άνοιξη, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η επόμενη εργολαβία που θα κατασκευάσει το νέο σιδηροδρομικό σταθμό Ακράτας.
Υπομονή μερικά χρόνια ακόμη… μπας και σφυρίξει τρένο τουλάχιστον μέχρι το Κράθιο..

Ανατολική Αιγείρα... Drone !