22.10.13

Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί

Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί
Ξεκινούν από αύριο το πρωί κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών με ταξί, έπειτα από τη διαπραγμάτευση που έγινε σήμερα στη διάρκεια της 31ης έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία και πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας. 
Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι και κατέθεσαν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία. 
Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάθεση, κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
«Πρόκειται για δρομολόγια που έχουν συμπληρωθεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και για αυτά έγινε σήμερα η διαδικασία. Μόλις συμπληρωθούν και νέα δρομολόγια από τις Διευθύνσεις, άμεσα θα συγκληθεί εκ νέου η Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να επιλεγούν οι μεταφορείς και για τα νέα δρομολόγια» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος και προήδρευσε της συνεδρίασης. 
Στη σημερινή (Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013) Οικονομική Επιτροπή συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Αριστείδης ΜπουχάγιερΤρύφωνας ΦωτόπουλοςΝίκος ΜιχαλόπουλοςΝίκος ΤσάνηςΓεώργιος ΚαραπάνοςΔιονύσιος Μαυρόγιαννης και Νίκος Πυλαρινός.