ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

6 Νοε 2014

Συνάντηση εμπόρων Ανατολικής Αιγιαλείας με το Δήμαρχο Αιγιαλείας

 Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση (6-11-2014) του Προέδρου κ. Γεώργιου Ράλλη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Akrata Beach στην Παραλία Συλιβαινιωτίκων – Ακράτας.
Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, σε ανακοίνωσή του για το γεγονός αυτό, αναφέρει τα εξής:
«Ήταν μια συνάντηση με σκοπό την συζήτηση και την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της περιοχής μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αιγείρας-Ακράτας-Διακοπτού κ. Θεοφάνης Σταυρόπουλος καθώς επίσης ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Μαστροκούκος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιχειρηματιών Νωνάκριδος.
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους και ευελπιστούμε ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί με γνώμονα την επιβίωση των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Ξενοδοχείο Akrata Beach του κ. Κωνσταντίνου Δαμάτη, για τους καφέδες και τα ποτά που μας πρόσφερε αφιλοκερδώς».

Ανατολική Αιγείρα... Drone !