ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

20 Νοε 2014

Το νέο προεδρείο τού Σ.Π.Ο.Α. Κορινθιακού κόλπου

Εκλογή Προεδρείου Δ. Σ. και Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ) για το χρονικό διάστημα από 1/9/2014 – 5/3/2017.
Υπό την προεδρία του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου, αντιπροσώπου της έδρας του Σ.Π.Ο.Α.Κ. σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 μ.μ. 
Στην αίθουσα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ», με μοναδικό θέμα την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, για το χρονικό διάστημα από 1/9/2014 – 5/3/2017.
Στη συνεδρίαση αυτή παρέστη σημαντικός αριθμός εκπροσώπων των Δήμων – Μελών του Κορινθιακού Κόλπου, μεταξύ δε αυτών και αυτοπρόσωπη παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Γεώργιου Δρίκου.
Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, εκλέχθηκαν:
Πρόεδρος: Πνευματικός Αλέξανδρος, Δήμαρχος Κορινθίων  (Επανεκλογή)
Αντιπρόεδρος: Χαλβατζής Σταμάτης, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων
Τακτικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
1) Αρτινόπουλος Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδος
2) Βαλαούρας Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
3) Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας
4) Ράπτης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας
Αναπληρωματικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
1) Παθέκα Ευαγγελία, Δημοτική Σύμβουλος Βέλου-Βόχας
2) Τυρηνόπουλος Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων

Ανατολική Αιγείρα... Drone !