2.9.16

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι σήραγγες Δερβενίου και το τμήμα Κορίνθου-Κιάτου

 Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι σήραγγες Δερβενίου και το τμήμα Κορίνθου-Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού», επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού»
Παρουσία του  Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστου Σπίρτζη, δόθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία, ολοκληρωμένα οδικά τμήματα και σύνθετα κατασκευαστικά έργα του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών. Ταυτοχρόνως έγινε επιθεώρηση των έργων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού».
Σε ειδική εκδήλωση με ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα που έγινε στο ΣΕΑ Κιάτου  Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε:
·         Παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του πρώτου πλήρους τμήματος αυτοκινητοδρόμου του οδικού άξονα της «Ολυμπίας Οδού».
·         Παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπίας Οδού» από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων.
·         Επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού».
Η περιοδεία συνεχίζεται με;
·         Επιθεώρηση των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της «Ιόνιας Οδού», μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση.