ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

3 Δεκ 2016

2-12-16. ¨Ολονύχτια επιχείρηση, κατεδάφισης κάτω διάβασης Μαρμάρων

μετά την κατεδάφιση
Αργά το απόγευμα 2-12-2016, ξεκίνησε η επιχείρηση κατεδάφισης του νότιου ήμισυ της γέφυρας της Νέας Εθνικής Οδού, κάτω από την οποία διέρχεται η 18η Επαρχιακή Οδός Αιγείρας - Μαρμάρων - Χρυσανθίου - Αμπελοκήπων - Όασης - Συνεβρού - Βελλάς.
Η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριο και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται περί τα ξημερώματα.
Ως γνωστόν το έργο εντάσσεται στην ανακατασκευή της υπάρχουσας ΝΕΟ, η οποία (από τα ανατολικά όρια τής Αιγείρας έως τον κόμβο τής Ακράτας) είναι ο κλάδος καθόδου - προς Πάτρα. Αυτή τη στιγμή οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί στην αριστερή πλευρά του δρόμου, Στους επόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουν οι εργασίες και στη δεξιά πλευρά του τμήματος αυτού με την ολοκλήρωση των τεχνικών έργων (τοιχία, διαβάσεις, ποτάμιες γέφυρες κλπ)

Ανατολική Αιγείρα... Drone !