ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

23 Νοε 2017

Νέο Δ. Σ. στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 Σε ανακοίνωση του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:
«Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 οι εκλογές του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Αμέσως μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο και, σύμφωνα με την 205η Πράξη του Βιβλίου Πρακτικών, τα νέα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και ανέλαβαν τα εξής αξιώματα:
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Σακελλαρόπουλος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Καλύβας Οδυσσέας
Γεν. Γραμματέας: Νικολάου Κωνσταντίνος
Ταμίας: Οικονομοπούλου Μαρία
Υπευθ. Υγειονομικού Ενδιαφέροντος: Σαρμάς Γεώργιος
Μέλος: Γιαννόπουλος Ιωάννης
Μέλος: Ψαρράκος Ιωάννης
Αναπλ. Μέλος: Σταθακόπουλος Ευγένιος
Αναπλ. Μέλος: Σμυρνιώτη Αναστασία
Αναπλ. Μέλος: Μπάμπαλης Χρήστος
Αναπλ. Μέλος: Φιλιππακοπούλου Γεωργία
Αναπλ. Μέλος: Γιαννακουλόπουλος Γεώργιος
Αναπλ. Μέλος: Κωτσοπούλου Ιωάννα
Ελεγκτική Επιτροπή:
Λιγδόπουλος Γεώργιος
Μάρης Παναγιώτης
Ντερέκη Τρισεύγενη
Αντιπρόσωποι στην Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε.
Σακελλαρόπουλος Γεώργιος
Καλύβας Οδυσσέας
Η προσέλευση των μελών στις φετινές εκλογές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γεγονός που οφείλεται στην έντονη δράση του Συλλόγου και την ανησυχία των μελών μας, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που, με τη συμμετοχή και την ψήφο τους, επιτρέπουν στον ιστορικό μας Σύλλογο να συνεχίσει την πορεία του σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !