1.11.98

ΝΟΕ 1998 - Τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου Αιγείρας

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος που από φέτος στεγάζει το δημοτικό και το νηπιαγωγείο της Αιγείρας. Το διώροφο αυτό εκπαιδευτήριο περιλαμβάνει εννέα αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα φυσικής χημείας, γραφείο Διευθυντή και δασκάλων, αποθήκες χώρος κυλικείου, ασανσέρ με προδιαγραφές για άτομα με ειδικές ανάγκες, τουαλέτες ξεχωριστές για αγόρια - κορίτσια - δασκάλους - άτομα με ειδικές ανάγκες.
Με απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αιγείρας γη τελετή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με την προσέλευση των επισήμων, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει απαγγελία ποιήματος, αγιασμό, ομιλίες από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Παναγή Ρόζο, τον Δ/ντη του σχολείου Κων/νο Καθάριο, το Νομάρχη Αχαΐας και εκπρόσωπο της κυβέρνησης ο οποίος θα κόψει την κορδέλα, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αλέκος Αναγνωστόπουλος.
Στα εγκαίνια έχουν κληθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ο γεν. Γραμματέας Δυτικής Ελλάδος, ο Νομάρχης, οι Βουλευτές του Νομού και άλλοι επίσημοι.