ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

11 Δεκ 2015

Ετοιμάζεται ο νότιος κλάδος τής Ολυμπίας Οδού στην Αιγείρα. Φωταγωγήθηκε

11-12-2015... Και εγένετο φως ! 

9-12-2015
Με ολιγόωρη διακοπή ρεύματος αύριο το πρωί (10-12-2015 ανατολικά τού Κριού), προκειμένου να συνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ ο ηλεκτροφωτισμός και η σήμανση του νέου αυτοκινητόδρομου, μπαίνει στην τελική ευθεία η προσωρινή παράδοση του τμήματος αυτού, μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων (από το ύψος της "Αρχόντισσας" - ανατολικό άκρο Αιγείρας- έως τον κόμβο Ακράτας -στέγαστρο, Γέφυρες Κριού - Θολοποτάμου, και 2 τούνελ).
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης - τοποθέτησης στηθαίων, φωτισμού κλπ αναμένεται (αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση) να δοθεί προσωρινά σε κυκλοφορία, αμέσως μετά το Νέο έτος.
Φυσικά, ο νέος αυτός κλάδος  θα εξυπηρετεί το ρεύμα προς Κόρινθο, μετά την οριστική παράδοσή του, αφού εκκρεμούν αρκετές ακόμα εργασίες (τοιχία κλπ).
Προς το παρόν, λοιπόν, θα μεταφερθούν και τα δύο ρεύματα στο νέο αυτό τμήμα, προκειμένου να (ανα)κατασκευασθεί ο υπάρχων αυτοκινητόδρομος (γέφυρες, διαβάσεις κλπ) που θα λειτουργήσει ως κλάδος καθόδου προς Πάτρα....

Ανατολική Αιγείρα... Drone !